За нас

Ако сте ценители на красивото, практичното и функционалното, то значи сте на правилното място!

Кои сме ние?

ПОРТА ДЕ КРИСТАЛ е фирма, която предлага широка гама качествени продукти от стъкло и други материали – стъклени врати, стъклени парапети, душ кабини, гаражни врати, противопожарни и димоустойчиви врати, PVC преградни врати и завеси, и др. продукти с разнообразни приложения в дома, офиса и индустрията. В работата си нашият екип от професионалисти се стреми да предлага винаги най-гъвкавия подход при монтажа, както и да съдейства на клиентите за реализирането на техните лични проекти и желания.

Защо да изберете нас?

В ПОРТА ДЕ КРИСТАЛ държим да работим съвместно с клиента и да спазим неговите индивидуални проекти, изпълнявайки поръчки по негово желание за различни размери, дизайн и характеристики на продуктите, когато това е технически възможно. Екипът ни от консултанти е винаги готов да помогне при избора на най-подходящото стъкло и обков за вратата на Вашата баня или да даде съвет за най-ефективното решение за Вашето складово помещение.

Независимо дали търсите комплексно решение за Вашия дом или за Вашия индустриален бизнес, ние ще ви предложим най-подходящите варианти според вкуса, предпочитанията и изискванията Ви. Фирмата предлага доставка, монтаж, гаранция и пълно следгаранционно обслужване.

 

hand_shake

 

 

 

 

 

 

 

 

С пожелание за успешно съдружничество,

Георги Деспотов – Управител