За дома и офиса

Стъклени врати

Стъклените врати вече намират широко приложение и в българския дом и дори започват да изместват по употреба класическите дървени врати. Със своите най-различни вариации в дизайна – цветни, декорирани с изображение... Още »

Плъзгащи врати

Плъзгащите врати са чудесно решение, което ще допринесе за удобството у дома при преминаване от едно помощение в друго. Те са подходящи и за по-тесни помещения, където няма достататъчно място за монтиране на обикновена... Още »

Душ кабини

Душ кабината или стъкленият параван Ви дава възможност да разделите банята на сухо и мокро помещение и да запазите нейния добър естетически вид. Тя ще внесе нужните за всеки от семейството удобство и личен комфорт в... Още »

Стъклени парапети

Стъклените парапети несъмнено са предпочитани от ценителите на естетичното, изящното и лукса. Парапетите от стъкло са решение, подходящо както за въшни, така и за вътрешни условия. Те варират по височина и форма –... Още »

Секционни гаражни врати

Секционните гаражни врати, които предлагаме в ПОРТА ДЕ КРИСТАЛ се изработват от високачествени материали с дълготрайно покритие, красив дизайн и функционалност и са безшумни и термоизолирани. Най-голямото... Още »