Стъклени врати

Стъклените врати вече намират широко приложение и в българския дом и дори започват да изместват по употреба класическите дървени врати. Със своите най-различни вариации в дизайна – цветни, декорирани с изображение или изчистени, и в дебелината – от 8 до 12 мм, те се отличават с естетическо превъзходство пред класическите врати и освен това могат лесно да бъдат монтирани в почти всякаква среда.

Изборът на стъклена врата ще придаде на дома или пък офиса Ви усещането за повече пространство и ще задоволи нуждата от повече светлина и простор. Този вид стъклени врати се съчетават хармонично с останалите видове интериорни врати и подчертават прекрасно индивидуалността на интериора. Затова не се колебайте и бъдете сигурни, че ще се впишат елегантно във Вашия дом или офис.

Стъклените врати, които ПОРТА ДЕ КРИСТАЛ предлага, могат да бъдат изработвени по индивидуален проект, съобразно изискванията на нашите клиенти. Нашите консултанти ще Ви помогнат да изберете най-подходящо стъкло и обков за Вашата врата.

Освен врати със стандартно отваряне предлагаме и стъклени плъзгащи врати.