За индустрията

Индустриални секционни врати

Индустриалните секционни врати от ПОРТА ДЕ КРИСТАЛ са произведени от сандвич панели с дебелина 42 мм и могат да бъдат в различни размери и цветове според изискванията на клиента. Термоизолирани и напълно безшумни, те... Още »

Претоварни рампи

Претоварните рампи, предлагани от ПОРТА ДЕ КРИСТАЛ осигуряват надежден свободен достъп между склада и превозното средство и правят товаро-разтоварния процес по-лесен и удобен благодарение на опростения механизъм на... Още »

Изолиращи ръкави

Целта на изолиращите ръкави е да постигате възможно най-голям обем товаро-разтоварна дейност чрез интегриране на товарната площадка към всякакъв вид превозно средство. Изборът на изолиращи ръкави за Вашия цех е важен... Още »

Бързи врати

Бързите преградни врати са необходима част от индустриалните и складови помещения, в които има по-високо ниво на трафик от стандартното. Ако Вашето помещение е изложено на големи температурни разлики, бързата... Още »

Преградни PVC врати и завеси

Ако искате да намалите разходите в своя индустриален бизнес и да увеличите още повече ефективността му, изберете вратите от полиестер или т.нар. FLAP врати, произведени от PVC платно и рамка от неръждаема стомана.... Още »

Противопожарни, димоуплътнителни и многоцелеви врати

Противопожарните и димоуплътнителни врати се използват при преграждане на пространство между две отделни помещения и те възпрепятстват разпространение на огъня в случай на пожар в едно от помещенията. Осигурете... Още »

Автоматични бариери

ПОРТА ДЕ КРИСТАЛ Ви предлага автоматични бариери, които ще осигурят комфорт при контрола на достъп. Те са практично решение при работата, изпълнен с високо ниво на трафик и динамика, защото са лесни за употреба и... Още »